fbpx

Travel Partners

Reis met een van onze travel partners zonder stress naar REBELLiON.

Nederland

Eleven Travel

Nederland

Partybussen.nl

Midden -en West-Brabant

The Party Express

Duitsland

Hardtours

Duitsland

Feierreisen

Frankrijk

Festimove

Frankrijk

Akkros Voyages

Parkeren

Kom je met de auto naar REBELLiON? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Kerkhovensestraat 100, 5061 PJ Oisterwijk. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘P Visitors’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 12,50,- (incl. fee) in de voorverkoop en kost ter plaatste € 15,- dit bedrag kan zowel contant als met de pin worden voldaan.

Pendelbussen / Openbaar Vervoer

‘‘The Dome’ is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer, daarom rijden er pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein.

De pendelbussen rijden continue tussen 11:00 en 15:40 vanaf station ‘s-Hertogenbosch. 

Let op: opstap tijden zijn onder voorbehoud, wij proberen bovenstaande tijden te hanteren echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Een enkele reis duurt tussen de 20 en 30 minuten. 

De pendelbussen rijden continue vanaf 21:30 tot 01:10 naar Station S-Hertogenbosch.

Opstap locatie: Volg de witte bebording met ‘Busses/ Shuttle erop.
Let op: vertrek tijden zijn onder voorbehoud, wij proberen bovenstaande tijden te hanteren echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te behalen. 

Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost online € 10,- (incl. fee). Ter plekke kosten ze € 15,-.

Georganiseerde busreis / touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBELLiON 2022? Geef dit dan uiterlijk vóór 17 november door via de onderstaande button. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBELLiON meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur. 

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Taxi / Kiss & Ride

Dichtbij REBELLiON is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel in je navigatie in op: Holleneind 14, 5076 NH Haaren – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi / Kiss & Ride’.