fbpx

Geniet 2 dagen van REBELLiON!

REBELLiON heeft geen camping, maar jij wilt natuurlijk beide dagen bezoeken en na een hele dag losgaan verdient dat ook een goede nachtrust! Op deze pagina zetten we de beste overnachtingsopties in de buurt van REBELLiON voor je op een rij. 

‘s-Hertogenbosch

Iedere dag rijden er pendelbussen volgens een continurooster van station ‘s-Hertogenbosch naar REBELLiON. Een hotel in ‘s-Hertogenbosch is daarom een goede optie! 

Hotels

Gulden Tulip ‘s-Hertogenbosch

The Den ‘s-Hertogenbosch

Van der Valk Vught / ‘s-Hertogenbosch

MÖVENPICK 'S-HERTOGENBOSCH

Résidence de Leuvert

Cromvoirt

Voorkeur voor een huisje samen met je vrienden? Boek dan een huisje op Résidence de Leuvert! Gedurende het weekend pendelen wij op gezette tijden richting REBELLiON vanaf dit vakantiepark! Boek een prachtig 4, 5 of 6 persoons huisje en verzeker jezelf en jouw vriendengroep van een top verblijf op dit park.

De pendelbussen vertrekken om: 11:30 / 12:30 / 13:30. Het kan voorkomen dat de tijden nog veranderen, we communiceren dit uiterlijk twee weken voor het evenement. Op de terugweg rijden de pendelbussen continu op zaterdag tussen 21:30 en 01:10 en op zondag tussen 20:30 en 00:10.

Accommodaties

Huisjes vanaf 4 personen

Huisjes vanaf 5 personen

Huisjes vanaf 6 personen

Tilburg

Verblijf je liever in Tilburg? Er rijdt een pendelbus op verschillende tijden tussen de onderstaande hotels en REBELLiON. Zo kom jij gemakkelijk en uitgerust aan en ben je klaar voor nog een dag losgaan.

De pendelbussen vertrekken om: 11:30 / 12:30 / 13:30. Het kan voorkomen dat de tijden nog veranderen, we communiceren dit uiterlijk twee weken voor het evenement. Op de terugweg rijden de pendelbussen terug naar Tilburg om 23:00 / 00:00 / 01:00. 

*Rijroute: Bastion Tilburg > Van der Valk Tilburg > Druiventros Berkel-Enschot > REBELLiON 

Bastion Tilburg

Van der Valk Tilburg

Druiventros Berkel-Enschot