fbpx

Algemene Informatie

Locatie

REBELLiON vindt plaats op het festivalterrein aan de Kreitweg te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) word je met behulp van borden begeleid worden naar de festivallocatie. Meer informatie over het reizen naar REBELLiON is hier te vinden!

Tijden

De deuren van REBELLiON openen op zaterdag 19 november 2022 om 11.30 uur. Om 00.00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deuren sluiten om 21.00 uur. 

Minimumleeftijd

De minimum toegangsleeftijd voor REBELLiON is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs is verplicht. 

Tickets

REBELLiON 2022 is volledig uitverkocht! Alle tickets gekocht voor REBELLiON 2021 zijn nog steeds geldig voor REBELLiON – One With The Tribe op 19 november 2022, mits je geen refund hebt aangevraagd. Tickets worden op zaterdag 5 november verstuurd mits deze gepersonaliseerd zijn.

Faciliteiten

Betaalwijzen

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je tokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA).

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je, je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

Oordoppen

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen, dit kan ook bij de Merchandise kraam op REBELLiON. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.

Lockers

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement bereikbaar. Kluisjes zijn ook vooraf verkrijgbaar via Eventsafe.

Contact

Pers / Media

Het aanvragen van een pers / media accreditatie is mogelijk via media@rebirth-festival.nl. Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend. 

Andere vragen?

Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Kijk dan eerst of je vraag genoemd wordt in onze FAQ. Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.