Ticket info

Tickets

Tickets voor REBELLiON 2021 – One With The Tribe zijn uitverkocht!

Aanbetaling

Vanaf 2 oktober heeft iedereen die een aanbetaling heeft gedaan twee weken de tijd om zijn aanbetaling compleet te maken en het restbedrag van € 35,- (excl. fee) te betalen. Alle ticket kopers ontvangen hierover op 1 oktober een e-mail (check ook je SPAM-box) met meer informatie hoe zij het restbedrag kunnen voldoen. 

Als het restbedrag voor 17 oktober niet is voldaan, vervalt hiermee je recht op een ticket, wordt het ticket opnieuw aangeboden in de verkoop en is het niet mogelijk om je aanbetaling terug te vorderen. 

Coronatoegangsbewijs

Om REBELLiON 2021 – One With The Tribe te bezoeken dient iedere bezoeker in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. 

Kom je uit Nederland?
Dan kun je een coronatoegangsbewijs aanmaken in de CoronaCheck-app wanneer je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of een recente negatieve coronatest heeft gedaan via Testen voor Toegang.
Lees hier meer over het coronatoegangsbewijs >

Kom je uit het buitenland?
Dan dien je bij de entree in het bezit te zijn van een EU DCC. Deze kun je aanvragen in het land waarin je gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt. Ben je niet gevaccineerd en heb je geen herstelbwewijs dan dien je een coronatest af te nemen.
Lees hier meer over het coronatoegangsbewijs voor buitenlanders >

Personaliseren

Zodra het restbedrag van de tickets voor REBELLiON betaald is, is het mogelijk om de tickets te personaliseren. Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zaterdag 27 november 21.00. Na het personaliseren worden je ticket(s) op maandag 22 november verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je, je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox. Mocht het personaliseren niet lukken, neem dan contact op met onze ticketing provider Paylogic via hun website.

Het personaliseren van je tickets is verplicht gesteld door de lokale autoriteiten zodat alle bezoekers ten alle tijden persoonlijk bereikt kunnen worden. Vul daarom de juiste gegevens van jezelf (en je vrienden) in, hier zal op gecontroleerd worden bij de entree en als de gegevens op het ticket niet kloppen kan de toegang worden geweigerd.

Algemene Informatie

Locatie

REBELLiON vindt plaats in ‘The Dome’. Zie het kopje ‘reizen’ om het juiste navigatieadres te vinden voor jouw vervoer naar ‘The Dome’. 

Tijden

De deuren van REBELLiON openen op zaterdag 27 november 2021 om 12.00 uur. Om 00.00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deuren sluiten om 21.00 uur. 

Minimumleeftijd

De minimum toegangsleeftijd voor REBELLiON is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs is verplicht. 

Reizen

Parkeren

Kom je met de auto naar REBELLiON? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Heusdensebaan 130, Haaren. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘P Bezoekers’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 10,- (incl. fee) in de voorverkoop via onze ticketshop en kost ter plaatste € 15,- dit bedrag kan zowel contant als met de pin worden voldaan.

Openbaar Vervoer / Pendelbussen

‘‘The Dome’ is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer, daarom rijden er pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein.

De pendelbussen rijden tussen 11:00 en 15:40 vanaf station ‘s-Hertogenbosch. 

Opstap locatie: voorzijde Station s-Hertogenbosch, perron A.
Let op: opstap tijden zijn onder voorbehoud, wij proberen bovenstaande tijden te hanteren echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Een enkele reis duurt tussen de 20 en 30 minuten. 

Naar Station S-Hertogenbosch rijden vanaf 21:30 tot 01:00

Opstap locatie: Volg de witte bebording met ‘Pendelbussen’ erop.
Let op: vertrek tijden zijn onder voorbehoud, wij proberen bovenstaande tijden te hanteren echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te behalen. 

Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost online € 10,- (incl. fee). Ter plekke kosten ze € 15,-.

Taxi / Kiss & Ride

Dichtbij REBELLiON is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel in je navigatie in op: Monseigneur Zwijsenstraat 3, Haaren – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi / Brengen & Halen / Kiss & Ride’. 

Georganiseerde busreis / touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBELLiON 2021? Geef dit dan uiterlijk vóór 20 november door via de onderstaande button. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons 1 week voor REBELLiON meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur. 

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Travel Partners

Reis naar REBELLiON met een van onze officiële travel partners!

Nederland

Nederland

Duitsland

Duitsland

Faciliteiten

Betaalwijzen

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je tokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA).

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je, je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

Oordoppen

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen, dit kan ook bij de Merchandise kraam op REBELLiON. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.

Lockers

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement bereikbaar.

Sigaretten

Op het festivalterrein zijn geen sigaretten te koop. 

Contact

Pers / Media

Het aanvragen van een pers / media accreditatie is mogelijk via media@rebirth-festival.nl. Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend. 

Andere vragen?

Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Kijk dan eerst of je vraag genoemd wordt in onze FAQ. Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.