Info

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum leeftijd om Rebellion te bezoeken is 17 jaar.

LOCATIE

Sporthal Beekdal, Pastoor Verrijtlaan 42,
5076 BD te Haaren 

Tijden

De openingstijd van Rebellion is van 14:00 tot 01:00

PARKEREN

Er zijn diverse parkeerarea’s rondom Sporthal Beekdal. Volg de gele verkeersborden en parkeer alleen op de aangeven plekken. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Openbaar Vervoer

Sporthal Beekdal is op verschillende manieren te bereiken. Raadpleeg voor exacte reisinformatie www.9292ov.nl of boek een reis via een van onze travelpartners.

Reis je met een bus/touringcar ?

Geef dit dan van te voren aan via info@jointherebellion.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet geparkeerd moet worden tijdens het evenement.

Je ontvangt dan van ons via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.

Of reis met onze travelpartners

Bekijk hier onze travelpartners:

www.party-vervoer.nl
www.thepartyexpress.nl

Via één van onze travelpartners reis je zonder zorgen naar REBELLiON. Kies een opstapplaats bij jouw in de buurt en je wordt voor de deur afgezet.
Na afloop van het event staat de bus klaar om je weer netjes thuis te brengen.

kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig!

PERS

Aanvragen via: info@jointherebellion.nl.
Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend.

PERSONALISEREN TICKETS

Ticketfraude is helaas nog aan de orde van de dag! Daarom hebben wij ervoor gekozen om de entreetickets te personaliseren. Dit betekent dat elke entreeticket uniek is en behoort aan een specifiek persoon. De belangrijkste reden is om de grootschalige doorverkoop van illegale ticketverkopers tegen te gaan en om de loyale kopers te kunnen belonen.

Na de aankoop van je ticket(s) ontvang je een e-mail van Paylogic waarin gevraagd wordt naar de persoonlijke informatie van elke vriend(in) die meegaat. Na het doorlopen van dit proces worden de tickets naar jouw e-mail verstuurd.

  • Personaliseren van de tickets kan tot vrijdag 23 november 2018 – 23:59 uur.
  • Geldig ID-kaart of paspoort is verplicht. Een kopie niet.

Hoe kan ik een naamswijzigingen doorvoeren?
Mocht het nodig zijn om een naamswijziging door te voeren, bijvoorbeeld omdat je iemand anders mee wilt nemen of wanneer je een ticket hebt overgekocht van iemand die de ticket al gepersonaliseerd heeft. Dat is geen probleem. Er zijn er twee opties:

Optie 1: Verkoop je tickets via Ticketswap. Rebirth Events heeft hier een samenwerking mee.

SecureSwap: verkochte tickets worden worden omgeruild voor een nieuw ticket die direct op naam van de nieuwe eigenaar staan. Het oude ticket, dat nog in bezit is van de verkoper, is daarmee automatisch ongeldig. Hierdoor is het 100% veilig om je tickets via dit platform te verkopen en te kopen.

Optie 2: Via de speciale ‘Name Change Module van Paylogic‘ kun je jouw ticketgegevens snel en eenvoudig zelf aanpassen. Houd er rekening mee dat voor het aanpassen €3,- per ticket in rekening wordt gebracht. Het overdragen van tickets is mogelijk tot vrijdag 23 november 2018– 23:59 uur.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan via info@jointherebellion.nl.

VRAGEN

Voor vragen, neem contact met
ons op via: info@jointherebellion.nl