fbpx

Algemene Informatie

Locatie

REBELLiON vindt plaats op het festivalterrein aan de Kreitweg te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) word je met behulp van borden begeleid worden naar de festivallocatie.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd van REBELLiON 2023 is 18+.

Tijden

De deuren van REBELLiON openen op zaterdag 25 november 2023 om 11.30 uur. Om 00.00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deuren sluiten om 21.00 uur. 

Tickets

De kaartverkoop voor REBELLiON 2023 is nog niet begonnen. Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-evenement en mis geen informatie over de kaartverkoop.

Faciliteiten

Betaalwijzen

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je tokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA).

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je, je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

Oordoppen

Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/

Lockers

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement bereikbaar. 

Contact

Pers / Media

Het aanvragen van een pers / media accreditatie is mogelijk via media@rebirth-festival.nl. Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend. 

Andere vragen?

Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Kijk dan eerst of je vraag genoemd wordt in onze FAQ. Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.