fbpx

Twee keer REBELLiON in 2024!

In 2024 zijn er twee edities van REBELLiON! REBELLiON Outdoor Festival op 3 augustus 2024 en REBELLiON Indoor Festival in november. Bekijk HIER alle informatie over REBELLiON Outdoor Festival.

Algemene Informatie

Locatie

REBELLiON Indoor Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Kreitweg te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) word je met behulp van borden begeleid worden naar de festivallocatie.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd van REBELLiON 2023 is 18+.

Datum & Tijden

De datum en tijd van REBELLiON Indoor Festival in november wordt later bekend gemaakt.

Faciliteiten

Betaalwijzen

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je tokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA).

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je, je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

Oordoppen

Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/

Lockers

Er zijn kluisjes beschikbaar om je jas en persoonlijke spullen in op te bergen. De kluisjes zijn toegankelijk tijdens het evenement en bevinden zich in de hoofdtent.

Contact

Pers / Media

Het aanvragen van een pers / media accreditatie is mogelijk via media@rebirth-festival.nl. Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend. 

Andere vragen?

Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Kijk dan eerst of je vraag genoemd wordt in onze FAQ. Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.