MinimumLeeftijd

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Locatie

‘The Dome’ zal herrijzen aan de Torenstraat in Haaren.

Tijden

De deuren van REBELLiON zijn geopend van 14:00 tot 01:00*.

*Let op de deuren sluiten om 22:00.

PARKEREN

Rondom ‘The Dome’ zijn er diverse parkeergelegenheden. Volg de gele verkeersborden en parkeer alleen op de aangeven plekken. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Parkeertickets zijn ter plaatse en online te koop, koop je parkeertickets in de ticketshop met 10% korting!

Het adres voor navigatie is: Oisterwijkseweg 2a, 5076ND in Haaren –> volg vanaf hier de borden!

Pendelbussen

Dit jaar rijden er tijdens REBELLiON pendelbussen vanaf Station ‘s-Hertogenbosch. De pendelbussen rijden heen om 13.30, 14.30, 15.30 en 16.30 en rijden terug om 22.00, 22.30, 23.00, 23.30, 00.00, 00.30, 01.00 en 01.30 uur.

Pendelbustickets zijn ter plekke en online te koop, koop je pendelbustickets gemakkelijk en snel in de ticketshop!

Openbaar Vervoer

‘The Dome’ is op verschillende manieren te bereiken. Raadpleeg voor exacte reisinformatie 9292.nl of boek een reis via een van onze travelpartners (zie hieronder). Houd wel rekening met het feit dat er geen openbaar vervoer meer rijdt na sluitingstijd van het evenement.

Bus / Touringcar

Organiseer jij een busreis naar REBELLiON? Geef dit dan uiterlijk vóór 18 november door via info@jointherebellion.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet geparkeerd moet worden tijdens het evenement.

Je ontvangt dan van ons via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.

Travelpartners

Door heel NL

Regio Breda

Duitsland

Duitsland

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement bereikbaar.

PERSONALISEREN TICKETS

Ticketfraude is helaas nog aan de orde van de dag! Daarom hebben wij ervoor gekozen om de entreetickets te personaliseren. Dit betekent dat elke entreeticket uniek is en behoort aan een specifiek persoon. De belangrijkste reden is om de grootschalige doorverkoop van illegale ticketverkopers tegen te gaan en om de loyale kopers te kunnen belonen.

Na de aankoop van je ticket(s) ontvang je een e-mail van Paylogic waarin gevraagd wordt naar de persoonlijke informatie van elke vriend(in) die meegaat. Na het doorlopen van dit proces worden de tickets naar jouw e-mail verstuurd.

  • Personaliseren van de tickets kan tot vrijdag 22 november 2019 – 23:59 uur.
  • Geldig ID-kaart of paspoort is verplicht. Een kopie niet.

Hoe kan ik een naamswijzigingen doorvoeren?
Mocht het nodig zijn om een naamswijziging door te voeren, bijvoorbeeld omdat je iemand anders mee wilt nemen of wanneer je een ticket hebt overgekocht van iemand die de ticket al gepersonaliseerd heeft. Dat is geen probleem. Er zijn er twee opties:

Optie 1: Verkoop je tickets via Ticketswap. Rebirth Events heeft hier een samenwerking mee.

SecureSwap: verkochte tickets worden worden omgeruild voor een nieuw ticket die direct op naam van de nieuwe eigenaar staan. Het oude ticket, dat nog in bezit is van de verkoper, is daarmee automatisch ongeldig. Hierdoor is het 100% veilig om je tickets via dit platform te verkopen en te kopen.

Optie 2: Via de speciale ‘Name Change Module van Paylogic‘ kun je jouw ticketgegevens snel en eenvoudig zelf aanpassen. Houd er rekening mee dat voor het aanpassen €5,- per ticket in rekening wordt gebracht. Het overdragen van tickets is mogelijk tot vrijdag 22 november 2019– 23:59 uur.

Pers

Aanvragen via: info@jointherebellion.nl
Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend.

Vragen?

Voor overige vragen, neem contact met ons op via: info@jointherebellion.nl

Of via Facebook Messenger: m.me/jointherebellion.nl