Ticket info

Start Ticketsale

De loyalty kaartverkoop van REBELLiON 2021 – One With The Tribe start op donderdag 22 april om 19.00 met een aanbetaling van €10 (excl. fee). Iedereen die een pre-register heeft gedaan ontvangt op 22 april om 19.00 een e-mail met meer informatie.

De regular kaartverkoop van REBELLiON start op maandag 26 april om 19.00 in onze ticketshop met een aanbetaling van €10 (excl. fee).

Aanbetaling

Wanneer REBELLiON 2021 doorgaat, dient het restbedrag (van €35,- excl. fee) te worden betaald en is de aanbetaling niet terug te vorderen. Als REBELLiON 2021 niet doorgaat kun je je aanbetaling (excl. fee) terugkrijgen.

Meer informatie over de ticketsale en over een aanbetaling is te vinden in onze ticket FAQ.

MinimumLeeftijd

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Locatie

REBELLiON 2021 – One With The Tribe zal plaatsvinden in ‘The Dome’, meer informatie over ‘The Dome’ zal later bekend gemaakt worden.

Tijden

De deuren van REBELLiON zijn geopend van 14:00 tot 01:00*.

*Let op de deuren sluiten om 22:00.

PARKEREN

Rondom ‘The Dome’ zijn er diverse parkeergelegenheden. Volg de gele verkeersborden en parkeer alleen op de aangeven plekken. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Wanneer het zeker is dat REBELLiON 2021 door kan gaan dan worden de parkeertickets toegevoegd aan de ticketshop en worden de ticketkopers hierover geïnformeerd.

Pendelbussen

Meer informatie over pendelbussen volgt later! Wanneer het zeker is dat REBELLiON 2021 door kan gaan dan worden de pendelbus tickets toegevoegd aan de ticketshop en worden de ticketkopers hierover geïnformeerd.

Openbaar Vervoer

‘The Dome’ is op verschillende manieren te bereiken. Raadpleeg voor exacte reisinformatie 9292.nl of boek een reis via een van onze travelpartners. Houd wel rekening met het feit dat er geen openbaar vervoer meer rijdt na sluitingstijd van het evenement.

Bus / Touringcar

Organiseer jij een busreis naar REBELLiON? Geef dit dan uiterlijk vóór 20 november door via info@jointherebellion.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet geparkeerd moet worden tijdens het evenement.

Je ontvangt dan van ons via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement bereikbaar.

PERSONALISEREN TICKETS

Het personaliseren van je tickets is op dit moment nog niet mogelijk. Wanneer het zeker is dat REBELLiON 2021 door kan gaan en het restbedrag betaald is ontvang je meer informatie over het personaliseren van je tickets.

Pers

Aanvragen via: info@jointherebellion.nl
Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend.

Vragen?

Voor overige vragen, neem contact met ons op via: info@jointherebellion.nl

Of via Facebook Messenger: m.me/jointherebellion.nl