fbpx

Final Info!

Aanstaande zaterdag is het zover! Check hieronder alle laatste information voor jouw bezoek aan REBELLiON.

ALGEMEEN

Locatie

REBELLiON vindt plaats op het festivalterrein aan de Kreitweg te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Zie het kopje reizen om er erachter te komen hoe je op het festival kunt komen. Het volledige evenemententerrein bevindt zich in tenten behalve de rookruimtes en lockers, check hier het floorplan van REBELLiON.

Tijden

De deuren van REBELLiON openen op zaterdag 19 november 2022 om 11:30 uur. Om 00:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deuren sluiten om 21:00 uur. 

Minimum leeftijd

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldig ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Tickets

REBELLiON 2022 is volledig uitverkocht! Alle tickets gekocht voor REBELLiON 2021 zijn nog steeds geldig voor REBELLiON – One With The Tribe op 19 november 2022, mits je geen refund hebt aangevraagd. Ben je nog op zoek naar een ticket? Koop deze dan alleen op TicketSwap.

Heb je nog vragen over jouw ticket(s)? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic, zij kunnen jou verder helpen. Dat kan via deze website.

Ticket verkopen

Ben je helaas verhinderd en kun je daardoor REBELLiON niet bezoeken? Verkoop dan je ticket via TicketSwap, dit is de enige manier om je tickets veilig te verkopen en zo kun je hier iemand anders blij mee maken! 

Personalisatie

Het is belangrijk dat je niet vergeet je tickets te personaliseren wanneer je dat nog niet gedaan hebt! Zonder personalisatie ontvang je geen entree ticket voor REBELLiON in je mailbox en kun je het evenement niet bezoeken. Je kan je tickets personaliseren tot zaterdag 19 november 21:00 uur.

Eco Token

Tijdens REBELLiON werken we met een Eco Token systeem. Dit betekent dat je bij binnenkomst een Eco Token ontvangt en deze inlevert bij je eerste drankje in ruil voor een beker of flesje. Wanneer je hierna een nieuw drankje bestelt lever je deze beker of het flesje weer in, wanneer je deze niet meer hebt betaal je 0,5 muntje. 

Timetable

Begin met puzzelen! Check hier wanneer jouw favoriete artiest moet draaien!

Betaalwijzen

Op REBELLiON kun je met PIN of CASH betalen. Drankjes en eten dienen betaald te worden met coins welke verkrijgbaar zijn bij de kassa’s. 

Kluisjes

Koop vooraf alvast je kluisje voor REBELLiON via EventSafe! Zo hoef je niet in de rij te staan voor een kluisje, dit kan gemakkelijk via deze website. De kluisjes zijn tijdens het evenement te allen tijden toegankelijk.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig op het festivalterrein. Hier verkopen we onder andere onze nieuwe REBELLiON / REBiRTH merchandise collectie maar ook waaiers en oordoppen.

Roken / Sigaretten

Het is verboden om te roken in de tenten, hierop zal onze beveiliging streng toezien. Roken is alleen toegestaan in de rookruimtes. Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein. E-sigaretten/vapes zijn ook alleen toegestaan in de rookruimes, navullingen voor deze sigaretten zijn toegestaan om mee te nemen. 

EHBO / First Aid

Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand teveel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.

REBELLiON = Zero Tolerance

REBiRTH Events conformeren zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van een strafbare hoeveelheid volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren tot het festival.

Oordoppen

Het is verstandig om tijdens REBELLiON oordoppen te dragen, deze zijn verkrijgbaar bij de merchandise stands. Vergeet niet om je oren ook rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder dat je daar later last van krijgt!

REIZEN

Parkeren

Stel je navigatie in op: Kerkhovensestraat 100, 5061 PJ Oisterwijk. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘P VISITORS’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is tot en met vrijdag verkrijgbaar in onze ticketshop en kost €12,50,- (incl. fee) in de voorverkoop en kost ter plaatste €15,-. Dit bedrag kan zowel contant als met de pin worden voldaan.

Pendelbussen

‘The Dome’ is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer, daarom rijden er pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein. De pendelbussen rijden continu tussen de volgende tijden: 

Vanaf Station ‘s-Hertogenbosch naar REBELLiON: tussen 11:00 en 15:40 uur.

Vanaf REBELLiON naar Station ‘s-Hertogenbosch: tussen 21:30 en 01:10 uur.

Een retourticket voor de pendelbus is tot en met vrijdag verkrijgbaar in onze ticketshop en kost online €10,- (incl. fee). Zaterdag zijn deze tickets ter plekke verkrijgbaar en kosten de pendelbustickets €15,-. De pendelbussen worden uitgevoerd door Eleven Travel. 

Travel Partners

Reis zonder stress naar REBELLiON met een van onze Travel Partners, bekijk ze allemaal op onze website.

Bus / Touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBELLiON 2022? Geef dit dan uiterlijk vóór 17 november door via dit formulier. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur. 

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen ter plaatse €35,-.

Kiss & Ride / Taxi

Dichtbij REBELLiON is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel je navigatie in op: Holleneind 14, 5076 NH Haaren – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi / Kiss & Ride’.

ANDERE VRAGEN

Heb je andere vragen en/of opmerkingen over REBELLiON? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@jointherebellion.nl