fbpx

Final Info – REBELLiON 2023

ALGEMEEN

Locatie

REBELLiON vindt plaats op het festivalterrein aan de Kreitweg te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) word je met behulp van borden begeleid naar de festivallocatie.

REBELLiON vindt plaats in verschillende (verwarmde) tenten. Alle ruimtes, inclusief de ingang, kluisjes, chill-out en eetgelegenheden bevinden zich in deze tenten. Bekijk in onze officiële app door Appic het floorplan. We raden je aan om een trui/jas mee te nemen voor als je naar huis gaat.


Tijden

  • Zaterdag 25 november 2023: 11.30 – 00.00.
  • Zondag 26 november 2023: 13.00 – 23.00.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deuren sluiten om 21.00 uur. 


Minimum leeftijd

De minimumleeftijd van REBELLiON 2023 is 18+, uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.


Tickets en Personalisatie

Tickets worden, na succesvolle personalisatie, vanaf donderdag 23 november 23:59 verzonden. Heb je je tickets nog niet gepersonaliseerd? Vergeet dit dan niet te doen. Zonder personalisatie ontvang je geen entree ticket voor REBELLiON in je mailbox en kun je het evenement niet bezoeken. Je kan je tickets personaliseren tot zondag 26 november 21:00 uur.

Kun je de bevestigingsmail van je tickets, of je tickets niet vinden (na donderdag 23 november)? Gebruik dan deze tool van Paylogic. Let op, alleen de hoofdboeker kan zijn tickets hier opvragen.

Heb je nog vragen over jouw ticket(s)? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic, zij kunnen jou verder helpen. Dat kan via deze website.


Ik zoek nog een ticket!

De allerlaatste tickets voor REBELLiON 2023 zijn nu te koop in onze ticketshop. Ben je nog op zoek naar een tickets? Koop deze dan alleen op TicketSwap, dit is de enige veilige manier.


Tickets verkopen

Ben je helaas verhinderd en kun je daardoor REBELLiON niet bezoeken? Verkoop dan je ticket via TicketSwap, dit is de enige manier om je tickets veilig te verkopen en zo kun je hier iemand anders blij mee maken! De uitleg staat in onze FAQ.


Weekend tickets

Heb je een Weekend ticket, let er dan op dat je je ticket elke dag meeneemt want deze wordt elke dag opnieuw gescand.


Eco Token

Tijdens REBELLiON werken we met een Eco Token systeem. Dit betekent dat je bij binnenkomst een Eco Token ontvangt en deze inlevert bij je eerste drankje in ruil voor een beker of flesje. Wanneer je hierna een nieuw drankje bestelt, lever je deze beker of het flesje weer in, wanneer je deze niet meer hebt, betaal je 0,5 muntje.


Timetable

Begin met puzzelen! Check hier wanneer jouw favoriete artiesten moeten draaien! Maak in onze officiële festival app door Appic jouw eigen timetable, dat kan hier.


Betaalwijzen en Coins

Eten en drinken dient betaald te worden met coins die verkrijgbaar zijn bij de kassa’s, deze kun je betalen met PIN of CASH.


Kluisjes

Er zijn kluisjes beschikbaar om je jas en persoonlijke spullen in op te bergen. De kluisjes zijn toegankelijk tijdens het evenement en bevinden zich in de hoofdtent. Reserveer je kluisje hier. Let op, kluisjes op locatie kunnen alleen worden besteld via een QR-code.


Official REBELLiON Merchandise

Koop de nieuwste REBELLiON merchandise collectie bij het officiële verkooppunt op het festivalterrein.


Roken / Sigaretten

Het is verboden om te roken in alle tenten, hierop zal onze beveiliging streng toezien. Het gebruik van e-sigaretten/vapes is ook verboden in tenten. Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein. Het is niet toegestaan om navullingen voor e-sigaretten mee te nemen naar het festival.


EHBO / First Aid

Voel je je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.


REBELLiON = Zero Tolerance

REBiRTH Events conformeert zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare feiten volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor het festival.


Oordoppen

Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/.


REIZEN

Parkeren

Kom je met de auto naar REBELLiON? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Helvoirtseweg 29, 5076 PK Haaren. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘P VISITORS’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars.

Een parkeerticket voor één dag kost €13 (incl. fee) en een weekendparkeerticket kost €25,50 (incl. fee). Parkeertickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke! Koop HIER je parkeertickets. Ter plekke zijn parkeertickets alleen met PIN te betalen.

Volg vanaf de parkeerplaats de borden naar de pendelbus, deze brengt je naar het REBELLiON terrein. Na het evenement brengt dezelfde pendelbus je terug naar de parkeerplaats. Deze rit duurt ongeveer 2 minuten. De pendelbus rijdt, de gehele dag, continu van -en naar de parkeerplaats. De pendelbus vanaf de parkeerplaats is gratis, hier is geen ticket voor benodigd.

In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.


Pendelbussen / Openbaar Vervoer

REBELLiON is het best bereikbaar met onze pendelbusdienst tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein. Het evenemententerrein zelf is namelijk niet goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Op Station ‘s-Hertogenbosch vertrekken de bussen vanaf de achterzijde van het station: Parallelweg.

De pendelbussen rijden op zaterdag in een continurooster tussen: 11:15 – 16:00 en 22:00 – 01:00.

De pendelbussen rijden op zondag in een continurooster tussen: 12:30 – 16:00 en 21:30 – 23:45.

Een pendelbusticket voor één dag kost €12,50 (incl. fee) en een weekend pendelbusticket kost €24,50 (incl. fee). Pendelbustickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke! Koop HIER je pendelbustickets. Ter plekke zijn pendelbustickets alleen te koop via een QR-code. 

Let op: wij proberen de tijden te hanteren die later gecommuniceerd zullen worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te behalen.


Pendelbussen Accommodaties

Heb je een pendelbus geboekt bij een van de door ons aanbevolen accommodaties (Bastion Tilburg / Van der Valk Tilburg / Residénce De Leuvert)? Dan ontvang je een aparte e-mail met meer informatie over deze pendelbussen. Pendelbustickets voor accommodaties zijn NIET ter plekke verkrijgbaar.


Pendelbussen Breda

Als je deze pendelbus hebt geboekt dan ontvang je een aparte e-mail met meer informatie over deze pendelbussen. Pendelbustickets vanuit Breda zijn NIET ter plekke verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar vervoer vanuit Breda (of die regio), kijk dan bij onze Travel Partners.


Travel Partners

Reis zonder stress naar REBELLiON met een van onze Travel Partners, bekijk ze allemaal op onze website.


Bus/Touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBELLiON 2023? Geef dit dan uiterlijk vóór donderdag 23 november door via dit formulier. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBELLiON meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.


Taxi / Kiss & Ride

Dichtbij REBELLiON is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel in je navigatie in op: Kerkhovensestraat 100, 5061 PJ Oisterwijk – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi / Kiss & Ride’. De Kiss & Ride is op 5 minuten loopafstand van het festival.


Fietsen

Speciaal voor fietsers is er een fietsenstalling aanwezig bij REBELLiON 2023. Stel je navigatie in op: Kreitweg 1, 5076 NN Haaren en parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Er is geen oplaadpunt voor elektrische fiets aanwezig.


Samen rijden met andere bezoekers is veel leuker!

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen tijdens REBELLiON! 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere bezoekers via deze website. Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu.

Bij ieder evenement nemen duizenden bezoekers de auto naar het event. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere bezoekers bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar REBELLiON? Klik HIER


ANDERE VRAGEN

Veel antwoorden op de meest gestelde vragen kun je ook terugvinden in onze FAQ. Heb je andere vragen en/of opmerkingen over REBELLiON? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@jointherebellion.nl.