fbpx

Algemeen

 • Ik ben iets kwijt geraakt op REBELLiON, wat nu?

  Als je tijdens REBELLiON merkt dat je iets bent kwijtgeraakt meld je dan bij de rechtse muntenbalie. Mocht je na je bezoek merken dat je iets kwijt bent geraakt, mail dan naar info@jointherebellion.nl. Alle verloren items worden op woensdag naar de gemeente Oisterwijk gebracht, neem vanaf dan contact op met de gemeente Oisterwijk.

 • Op welke manieren kan ik betalen op REBELLiON?

  Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festival coins. Het is niet mogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Op het festivalterrein bevinden zich op diverse plaatsen kassa’s, waar je coins kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard/ VISA/ Credit Card).

 • Is er een EHBO post aanwezig op REBELLiON?

  Ja! Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij zullen je verder helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

 • Contact

  Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.

Tickets

 • Wanneer ontvang ik mijn tickets?

  Je hebt voor REBELLiON nog geen tickets ontvangen in je mailbox. Je ontvangt deze tickets op zaterdag 12 november (een week voor het evenement), mits deze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Als je, je tickets niet hebt gepersonaliseerd dan worden deze niet verstuurd.

 • Ik kan mijn tickets voor REBELLiON niet vinden?

  Je hebt voor REBELLiON nog geen tickets ontvangen in je mailbox. Je ontvangt deze tickets op zaterdag 12 november (een week voor het evenement), mits deze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Als je, je tickets niet hebt gepersonaliseerd dan worden deze niet verstuurd.

 • Hoe personaliseer ik mijn tickets?

  Het is vanaf 16 mei 2022 weer mogelijk om je tickets te personaliseren. Dit kan op twee manieren:

  Ik heb de bevestigingsmail van mijn tickets nog:
  Ga naar de bevestigingsmail die je hebt ontvangen in je mailbox vanuit Paylogic, na de aankoop van je ticket. Onderaan deze e-mail staat de knop: ‘Orderstatus’, klik hierop om naar je Orderstatus omgeving te gaan. Klik hierna op ‘Personaliseren’ en volg vanaf hier de stappen.

  Ik ben mijn bevestigingsmail kwijt:
  Ga naar deze website van Paylogic en vul hier je e-mailadres in waarmee je de tickets hebt gekocht. Je ontvangt hierna een e-mail van Paylogic (check ook je SPAM) met hierin al je tickets gekocht via Paylogic op dit e-mailadres. Druk hier op het bestelnummer voor ‘REBELLiON’, zo kom je in je Orderstatus omgeving. Klik op ‘Personaliseren’ en volg vanaf hier de stappen.

  Als je een aanbetaling hebt gedaan en hierna het restbedrag hebt betaald dan staan er twee orders. Eén hiervan is van je aanbetaling en één hiervan is van je restbedrag. Je dient de tickets ter waarde van €35,- te personaliseren, dit zijn de tickets die je toegestuurd krijgt. 

 • Ik wil mijn tickets op een andere naam zetten, wat moet ik nu doen?

  Heb je jouw tickets al gepersonaliseerd en staat er nu een ticket op de verkeerde naam? Dan is het mogelijk om de naam op een ticket te veranderen via de Naamswijziging optie in je Orderstatus omgeving. Gebruik hiervoor de uitleg voor personalisatie, en klik op ‘Naamswijziging’ en volg vanaf dit punt de stappen. Dit kost € 3,- transfer fee en is mogelijk tot zaterdag 19 november 21.00 uur.

 • Kun je REBELLiON niet bezoeken?

  Dat is jammer! Het is op dit moment niet mogelijk om nog een refund aan te vragen. Vanaf zaterdag 12 november, zodra je tickets worden uitgestuurd, is het mogelijk om je tickets veilig te verkopen via TicketSwap. Koop/verkoop je tickets nooit via een ander platform dan TicketSwap.

 • Hebben jouw vrienden nog geen tickets?

  Hebben vrienden van jou nog geen ticket voor REBELLiON 2022? Dan kunnen ze zich pre-registreren via onze website en ontvangen ze eerder toegang tot de ticketshop wanneer de laatste tickets voor REBELLiON in de verkoop gaan!

VIP

 • Wat krijg je als VIP?

  Voordelen VIP ticket:

  • Aparte VIP entree
  • Exclusief VIP-bandje
  • Welkomstdrankje
  • VIP-deck bij de mainstage
  • Aparte toiletten
 • Ik heb al tickets voor REBELLiON maar wil graag VIP tickets, wat nu?

  Het is mogelijk om je gehele order te upgraden naar VIP tickets, dit is alleen mogelijk zolang de VIP tickets te koop zijn. Volg hiervoor de uitleg hieronder.

  Hoe upgrade je jouw tickets?

  1) Ga naar de speciale VIP upgrade ticketshop;

  2) Gebruik jouw ordernummer als toegangscode;

  3) Koop in deze ticketshop jouw VIP upgrade;

  4) Zodra je order is betaald ontvang je een bevestingsmail;

  5) Personaliseer de tickets;

  6) Je ontvangt jouw VIP tickets op zaterdag 12 november.

  Let op: het is alleen mogelijk om alle tickets uit je order te upgraden. Een enkel ticket uit een order upgraden is niet mogelijk. Je oude order wordt geannuleerd na een succesvolle upgrade.

Entree

 • Mag ik mijn foto en/of videocamera meenemen?

  Het is niet toegestaan om met (semi) professionele foto/videoapparatuur het festivalterrein te betreden, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie via media@rebirth-festival.nl. Voor de regels met betrekking foto/videoapparatuur willen we je graag doorverwijzen naar de algemene voorwaarden. Daarnaast legt het REBELLiON mediateam het complete festival vast via foto’s en video’s. Deze komen tijdens en na het festival online.

 • Mag ik mijn medicijnen meenemen naar REBELLiON?

  Je mag als bezoeker alleen medicijnen meenemen mits er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Medicijnen zitten in de originele en afgesloten verpakking en zijn voorzien van de originele bijsluiter Bezoeker kan middels een doktersverklaring aantonen waarom deze medicijnen gebruikt worden.

 • Welke goederen mag ik niet meenemen naar REBELLiON?

  De hieronder genoemde is een opsomming van zaken die niet zijn toegestaan. Dit is een weergave van een limitatieve lijst waarbij de organisatie het recht heeft om hier zaken aan toe te voegen welke naar haar inzicht nodig zijn om de veiligheid op het terrein/ evenement te waarborgen.

  1: Geen provocerende kleding en vlaggen of kleding van voetbalclubs of dergelijke.

  2: Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur en selfiesticks

  3: Verdovende middelen (drugs)

  4: Huisdieren

  5: Vloeistoffen zoals (spuitbussen met) deodorant, aanstekergas en parfum

  6: Glaswerk, scherpe voorwerpen, paraplu’s, (vuur-)wapens, laserpennen

  7: Eten en drinken