fbpx

Algemeen

 • Wanneer openen de deuren van REBELLiON?

  REBELLiON duurt op zaterdag 25 november 2023 van 11.30 tot 00.00 uur. Op zondag 26 november vindt REBELLiON plaats tussen 13.00 en 23.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deuren sluiten om 21.00 uur.

 • Tot hoe laat is de entree van REBELLiON open?

  De entree van REBELLiON is tot 21:00 open. Na 21:00 is het niet meer mogelijk om het festivalterrein te betreden.

 • Wat is de minimumleeftijd om REBELLiON te bezoeken?

  De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 18 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

 • Is REBELLiON outdoor of indoor?

  REBELLiON vindt plaats in verschillende (verwarmde) tenten. Alle ruimtes, inclusief de ingang, kluisjes, chill-out en eetgelegenheden bevinden zich in deze tenten. Bekijk de recap voor een sfeerimpressie van de locatie.

 • Heeft REBELLiON een camping?

  REBELLiON heeft geen camping, maar jij wilt natuurlijk beide dagen bezoeken en na een hele dag losgaan verdient dat ook een goede nachtrust! Op deze pagina zetten we de beste overnachtingsopties in de buurt van REBELLiON voor je op een rij.

 • Kan ik het festivalterrein tijdens REBELLiON verlaten?

  Dit is niet toegestaan. Je mag het festivalterrein van REBELLiON tijdens het festival niet verlaten om later terug te keren.

 • Ik ben iets kwijt geraakt op REBELLiON, wat nu?

  Als je tijdens REBELLiON merkt dat je iets bent kwijtgeraakt meld je dan bij de rechtse muntenbalie. Mocht je na je bezoek merken dat je iets kwijt bent geraakt, mail dan naar info@jointherebellion.nl. Alle verloren items worden op woensdag naar de gemeente Oisterwijk gebracht, neem vanaf dan contact op met de gemeente Oisterwijk.

 • Op welke manieren kan ik betalen op REBELLiON?

  Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festival coins. Het is niet mogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Op het festivalterrein bevinden zich op diverse plaatsen kassa’s, waar je coins kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard/ VISA/ Credit Card). 

 • Is er een EHBO post aanwezig op REBELLiON?

  Ja! Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij zullen je verder helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

 • Zijn er kluisjes beschikbaar op REBELLiON?

  Jazeker! De kluisjes zijn gedurende het evenement ten alle tijde bereikbaar. Je hebt daarnaast ook de keuze tussen een medium of large formaat. Zo kan je gelijk door om los te gaan op REBELLiON!

 • Is er een livestream van REBELLiON?

  Er is geen livestream van REBELLiON 2023.

 • Wanneer draait mijn favoriete artiest op REBELLiON?

  De timetable van REBELLiON 2023 wordt ongeveer twee weken voor het evenement bekend gemaakt.

 • Contact

  Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.

Tickets

 • Waar kan ik tickets voor REBELLiON kopen?

  Koop je tickets alleen bij de officiële verkooppunten, dat is onze eigen ticketshop of kan via Appic. Is het ticket waar jij naar op zoek bent uitverkocht? Koop dan alleen je tickets bij TicketSwap.

 • Kan ik mijn tickets upgraden naar Weekend (of VIP) tickets?

  Zeker! Het is mogelijk om je zaterdag of zondag ticket te upgraden naar een weekend ticket of naar een VIP ticket. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2. Klik hier op ‘Meer acties’ en vervolgens op ‘Tickets ruilen’;
  3. Kies vervolgens welke tickets je wil upgraden en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’;
  4. Je komt in een nieuwe ticketshop terecht, kies hier welke tickets je wilt kopen;
  5. Je oude order bedrag wordt van het totaalbedrag afgehaald in het afrekenproces.
 • Wanneer ontvang ik mijn tickets?

  Je hebt nog geen tickets voor REBELLiON in je mailbox ontvangen. Je ontvangt deze tickets op donderdag 23 november vanaf 23:59 uur, mits ze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Heb je jouw tickets niet gepersonaliseerd dan worden ze niet verstuurd. Het wordt al wel eerder mogelijk om je tickets via TicketSwap te verkopen als je verhinderd bent.

 • Ik kan mijn tickets voor REBELLiON niet vinden?

  Je hebt nog geen tickets voor REBELLiON in je mailbox ontvangen. Je ontvangt deze tickets op donderdag 23 november vanaf 23:59 uur, mits ze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Heb je jouw tickets niet gepersonaliseerd dan worden ze niet verstuurd. Het wordt al wel eerder mogelijk om je tickets via TicketSwap te verkopen als je verhinderd bent.

 • Ik wil mijn tickets op een andere naam zetten, wat moet ik nu doen?

  Heb je, je ticket al gepersonaliseerd en wil je de naam veranderen? Gebruik dan de Name Change Module van Paylogic. Hoe werkt dit?

  1. Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2. Klik hier op Naamswijziging en vul het juiste e-mailadres in van degene naar wie je het ticket wil versturen;
  3. Betaal hierna eerst € 3,- transfer fee en de tickets worden verzonden naar de juiste persoon.
 • Kun je REBELLiON niet bezoeken?

  Jammer dat je REBELLiON niet kan bezoeken! Later dit jaar is het mogelijk om je tickets veilig te verkopen via TicketSwap. Dit is dus mogelijk zonder de tickets zijn uitgestuurd. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  1: Ga naar de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van Paylogic;

  2: Klik in de e-mail op de knop onderaan: “Bestelling beheren”;

  3: Je komt nu in je MyOrder omgeving, klik hier op “Meer acties”;

  4: Klik op de optie: “Verkopen op TicketSwap”;

  5: Je wordt nu doorgestuurd naar TicketSwap, volg de stappen op hun website.

 • Mag ik mijn REBELLiON tickets doorverkopen?

  Je mag een ticket niet doorverkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs verkopen. Gebruik hiervoor de Name Change Module van Paylogic. Hoe werkt dit?

  1. Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2. Klik hier op Naamswijziging en vul het juiste e-mailadres in van degene naar wie je het ticket wil versturen;
  3. Betaal hierna eerst € 3,- transfer fee en de tickets worden verzonden naar de juiste persoon.
 • Wat is een VIP ticket?

  Als VIP kun je genieten van vele extra’s. Zo is er een aparte VIP-entree, krijg je een exclusief VIP-bandje en is er een VIP-deck aanwezig in de mainstage. Ook kun je genieten van een welkomstdrankje en zijn er VIP-toiletten aanwezig.

 • Wat is de 'Green Fields Fee'?

  REBiRTH Events vindt het belangrijk om te investeren in een schone en duurzame toekomst voor iedereen. Hierbij willen we ons steentje bijdragen door onze evenementen duurzamer te maken, hiervoor vragen wij een bijdrage van € 1,- per bezoeker per dag, de Green Fields Fee.

 • Voeg je tickets toe aan je Appic wallet!

  Om al je festival info op één plek te hebben, integreert onze Festival App by Appic direct met Paylogic/SeeTickets. Na het kopen van een ticket zie je een knop in je bevestigingsscherm om het ticket toe te voegen aan je Appic Wallet. Als je eerder een ticket hebt gekocht, kun je dat nog steeds doen in de Paylogic/SeeTickets ‘MyOrder’ omgeving. In de App kun je je toegang personaliseren, meldingen krijgen over belangrijke festival updates, je eigen timetable samenstellen, contact leggen met anderen en je vrienden vinden op de interactieve floorplan.

Entree

 • Mag ik mijn foto en/of videocamera meenemen?

  Het is niet toegestaan om met (semi) professionele foto/videoapparatuur het festivalterrein te betreden, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie via media@rebirth-festival.nl. Voor de regels met betrekking foto/videoapparatuur willen we je graag doorverwijzen naar de algemene voorwaarden. Daarnaast legt het REBELLiON mediateam het complete festival vast via foto’s en video’s. Deze komen tijdens en na het festival online.

 • Mag ik mijn medicijnen meenemen naar REBELLiON?

  Je mag als bezoeker alleen medicijnen meenemen mits er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Medicijnen zitten in de originele en afgesloten verpakking en zijn voorzien van de originele bijsluiter Bezoeker kan middels een doktersverklaring aantonen waarom deze medicijnen gebruikt worden.

 • Welke goederen mag ik niet meenemen naar REBELLiON?

  De hieronder genoemde is een opsomming van zaken die niet zijn toegestaan. Dit is een weergave van een limitatieve lijst waarbij de organisatie het recht heeft om hier zaken aan toe te voegen welke naar haar inzicht nodig zijn om de veiligheid op het terrein/ evenement te waarborgen.

  1: Geen provocerende kleding en vlaggen of kleding van voetbalclubs of dergelijke.

  2: Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur en selfiesticks

  3: Verdovende middelen (drugs)

  4: Huisdieren

  5: Vloeistoffen zoals (spuitbussen met) deodorant, aanstekergas en parfum

  6: Glaswerk, scherpe voorwerpen, paraplu’s, (vuur-)wapens, laserpennen

  7: Eten en drinken