fbpx

Algemeen

 • Op welke manieren kan ik betalen op REBELLiON?

  Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festival coins. Het is niet mogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Op het festivalterrein bevinden zich op diverse plaatsen kassa’s, waar je coins kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard/ VISA/ Credit Card).

 • Is er een EHBO post aanwezig op REBELLiON?

  Ja! Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij zullen je verder helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

 • Zijn er kluisjes beschikbaar op REBELLiON?

  Jazeker! De kluisjes zijn gedurende het evenement ten alle tijde bereikbaar. Je hebt daarnaast ook de keuze tussen een medium of large formaat. Kluisjes zijn ook vooraf verkrijgbaar via Eventsafe. Zo kan je gelijk door om los te gaan op REBELLiON!

 • Contact

  Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.

Tickets

 • Wanneer ontvang ik mijn tickets?

  Je hebt voor REBELLiON nog geen tickets ontvangen in je mailbox. Je ontvangt deze tickets op zaterdag 5 november (twee weken voor het evenement), mits deze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Als je, je tickets niet hebt gepersonaliseerd dan worden deze niet verstuurd.

 • Ik kan mijn tickets voor REBELLiON niet vinden?

  Je hebt voor REBELLiON nog geen tickets ontvangen in je mailbox. Je ontvangt deze tickets op zaterdag 5 november (twee weken voor het evenement), mits deze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Als je, je tickets niet hebt gepersonaliseerd dan worden deze niet verstuurd.

 • Hoe personaliseer ik mijn tickets?

  Het is vanaf 16 mei 2022 weer mogelijk om je tickets te personaliseren. Dit kan op twee manieren:

  Ik heb de bevestigingsmail van mijn tickets nog:
  Ga naar de bevestigingsmail die je hebt ontvangen in je mailbox vanuit Paylogic, na de aankoop van je ticket. Onderaan deze e-mail staat de knop: ‘Orderstatus’, klik hierop om naar je Orderstatus omgeving te gaan. Klik hierna op ‘Personaliseren’ en volg vanaf hier de stappen.

  Ik ben mijn bevestigingsmail kwijt:
  Ga naar deze website van Paylogic en vul hier je e-mailadres in waarmee je de tickets hebt gekocht. Je ontvangt hierna een e-mail van Paylogic (check ook je SPAM) met hierin al je tickets gekocht via Paylogic op dit e-mailadres. Druk hier op het bestelnummer voor ‘REBELLiON’, zo kom je in je Orderstatus omgeving. Klik op ‘Personaliseren’ en volg vanaf hier de stappen.

  Als je een aanbetaling hebt gedaan en hierna het restbedrag hebt betaald dan staan er twee orders. Eén hiervan is van je aanbetaling en één hiervan is van je restbedrag. Je dient de tickets ter waarde van €35,- te personaliseren, dit zijn de tickets die je toegestuurd krijgt. 

 • Ik wil mijn tickets op een andere naam zetten, wat moet ik nu doen?

  Heb je jouw tickets al gepersonaliseerd en staat er nu een ticket op de verkeerde naam? Dan is het mogelijk om de naam op een ticket te veranderen via de Naamswijziging optie in je Orderstatus omgeving. Gebruik hiervoor de uitleg voor personalisatie, en klik op ‘Naamswijziging’ en volg vanaf dit punt de stappen. Dit kost € 3,- transfer fee en is mogelijk tot zaterdag 19 november 21.00 uur.

 • Kun je REBELLiON niet bezoeken?

  Dat is jammer! Het is op dit moment niet mogelijk om nog een refund aan te vragen. Vanaf zaterdag 5 november, zodra je tickets worden uitgestuurd, is het mogelijk om je tickets veilig te verkopen via TicketSwap. Koop/verkoop je tickets nooit via een ander platform dan TicketSwap.

VIP

 • Wat krijg je als VIP?

  Voordelen VIP ticket:

  • Aparte VIP entree
  • Exclusief VIP-bandje
  • Welkomstdrankje
  • VIP-deck bij de mainstage
  • Aparte toiletten

Entree

 • Mag ik mijn foto en/of videocamera meenemen?

  Het is niet toegestaan om met (semi) professionele foto/videoapparatuur het festivalterrein te betreden, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie via media@rebirth-festival.nl. Voor de regels met betrekking foto/videoapparatuur willen we je graag doorverwijzen naar de algemene voorwaarden. Daarnaast legt het REBELLiON mediateam het complete festival vast via foto’s en video’s. Deze komen tijdens en na het festival online.

 • Mag ik mijn medicijnen meenemen naar REBELLiON?

  Je mag als bezoeker alleen medicijnen meenemen mits er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Medicijnen zitten in de originele en afgesloten verpakking en zijn voorzien van de originele bijsluiter Bezoeker kan middels een doktersverklaring aantonen waarom deze medicijnen gebruikt worden.

 • Welke goederen mag ik niet meenemen naar REBELLiON?

  De hieronder genoemde is een opsomming van zaken die niet zijn toegestaan. Dit is een weergave van een limitatieve lijst waarbij de organisatie het recht heeft om hier zaken aan toe te voegen welke naar haar inzicht nodig zijn om de veiligheid op het terrein/ evenement te waarborgen.

  1: Geen provocerende kleding en vlaggen of kleding van voetbalclubs of dergelijke.

  2: Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur en selfiesticks

  3: Verdovende middelen (drugs)

  4: Huisdieren

  5: Vloeistoffen zoals (spuitbussen met) deodorant, aanstekergas en parfum

  6: Glaswerk, scherpe voorwerpen, paraplu’s, (vuur-)wapens, laserpennen

  7: Eten en drinken